Napsat dotaz

Upozornění pro všechny pořadatele závodů seriálu MR a pro závodníky, kteří chtějí být v tomto seriálu hodnoceni !!!

Žádám všechny závodníky, kteří se účastní závodů seriálu MR a chtějí být v tomto seriálu hodnoceni, aby si kontrolovali správnost uvedených RZT ve výsledkové listině!!! Nejde jen o to, ze dané RZT mám zaregistrováno, ale kontrolujte si i pro jakou kategorii je toto RZT platné.
Pořadatele žádám, aby používali vždy aktuální soubor s databází závodních týmů stáhnutý z tohoto webu. Ovšem pokud bude docházet k přehlašování závodníka z kategorie do jiné, tak je NUTNO nejen opravit kategorii pro tohoto závodníka, ale taky změnit RZT pro platnou kategorii.

Doporučuji pořadatelům aby seznam prezentovaných závodniku a jejich RZT vyvěšovali vedle startovní listiny, aby si to mohli závodníci průběžne kontrolovat. Pokud používáte program ZPS, tak jde o tisk sestavy "Kmenová data". Startovní listiny ani výsledkové listiny jednotlivých kol totiž RZT ani DID nezobrazují a závodník je tak schopen případnou chybu odhalit až při pohledu na celkové výsledky, což je někdy až cestou domů (pokud ji vůbec na místě obdrží).

Závodníci, kteří mají zaregistrováno více RZT pro jednu kategorii, by si měli hlídat, aby v případě jednoho startu v kategorii na více závodech měli uvedeno vždy stejné RZT. Pokud pojedou na každém závodě s jiným RZT tak budou v seriálu hodnoceni vícekrát, ale body se jim sčítat NEBUDOU !!!
Průběžné pořadí seriálu MR pro jednotlivé typy závodů najdete v rubrice ŽEBŘÍČKY pokud zvolíte "Soutěž: seriál MR"

Máme za sebou první závod sprintového MR a výsledky obsahovaly 8 chybných RZT. Díky tomu, že se jednalo pouze o jeden závod, se chyby daly odhalit poměrně jednoduše. Například Soňa Klikarová se objevila v kategorii C, nebo v kategorii B2 byli 2 závodníci a startoval pouze jeden atd...
U dalších závodů už budou pro nás tyto chyby neviditelné. Takže pokud odhalíte chybu v hodnocení tak nás prosím upozorněte na kontaktní e-mail kontakt@mushing.cz.