https://www.traditionrolex.com/10Zjištění porušení řádů na MR off snow Sprint a MID | mushing.cz - vše o sportu psích spřežení https://www.traditionrolex.com/10

Napsat dotaz

Zjištění porušení řádů na MR off snow Sprint a MID

STK při prověřování aktivace licencí na sezonu 2014/15 zjistila , že na MR ve Sprintu i MIDu startovali závodníci bez aktivní licence .

Jedná se o tyto závodníky MR sprint: Prokůpek Otakar BkjM 19, místo (bez licence) Vančura Václav Sc1, 1. místo (uhradil 8.1. 2015) Sutter Lubomír CCM 7.místo, Sc1 6.místo Vančurová Veronika CCW 9.místo Kdýr Marian Sc1 5. místo (již uhradil) MR MID: Jánošík Rudolf CC (mid) 2.místo Kostelecký Filip CC (mid) 7.místo Hanáková Zuzana CC (mid) 8. místo Prokopová Michaela Mbkj 4. místo Kostelecký Vladimír Msc2 17.místo STK pro závažné porušení povinnosti závodníka rozhodla výše jmenované vyškrtnout z výsledkových listin obou mistrovských závodů a zároveň, pokud se jedná o medailisty je vyzývá k navrácení medailí. Ti z jmenovaných kteří do jednoho měsíce od zveřejnění nedoplatí dlužnou částku (někteří již tak učinili) případně nevrátí do rukou některého z členů STK neoprávněně získanou medaili , nebudou moci v příští sezoně 2015/16 startovat na žádném sportovním podniku zapsaném v termínovém kalendáři Svazu . Pořadateli , který umožní takto sankcionovaným závodníkům start nebudou vyplaceny dotace na takový závod.

https://www.traditionrolex.com/10