https://www.traditionrolex.com/10Víkendové školení musherů | mushing.cz - vše o sportu psích spřežení https://www.traditionrolex.com/10

Napsat dotaz

Víkendové školení musherů

Termín: 4.-6. prosince 2020
Místo: Orlická chata (www.orlickachata.cz), Bartošovice v Orlických horách

ČASS pořádá školení členské základny sportu psích spřežení

Letošní ročník bude zaměřen na teoretickou část - magnetoterapie u psů, jejich výživa, vybavení pro mushing. Rovněž proběhne i praktická část přípravy závodníka. 

Můžete se těšit na:
1. Magnetoterapie a její užití v podání Ing. Jiřího Hajdy, zástupce firmy Biomag
2. Výživa psů v tréninku a význam doplňků stravy v podání Ing. Adély Palacké, výživářský specialista Fitmin
3. Jak mazat – příprava skluznic, situace s užitím fluorových prášků v podání Mgr. Ing. Jaroslava Knápka, hlavní distributor Rex pro ČR
4. Příprava závodníka na scootering v podání mistra světa v silničním koloběhu Michala Kulky a mushera Michala Ženíška
5. Vybavení pro mushing, druhy postrojů, botiček apod. v podání Heleny Levíčkové
6. Fyzická příprava sportovce v podání Lukáše Kristejna, Ondry Exlera (bývalí reprezentanti biatlonu)

Podrobný rozpis bloků bude upřesněn. Případná změna v důsledků situace COVID je možná. 
Školení je určeno pro řádné členy svazu a je zcela zdarma. Účastník tedy musí být řádným členem sportovního klubu spadajícího pod ČASS.
Kapacita je omezena na cca 50 účastníků. Proto klub s počtem do 10 řádných členů má nárok na jednoho účastníka, klub s počtem do 50 řádných členů má dvě místa. Klub nad 50 řádných členů má 3 místa a klub nad 100 řádných členů má 5 míst. Po nenaplnění kapacity do daného termínu se budou místa uvolňovat ostatním zájemcům napříč všemi kluby.
Řádný termín pro naplnění kapacity dle výše uvedených počtů míst pro kluby je do 6.11.2020.
Přihlásit se můžete pouze prostřednictvím svého klubu!!!
Předseda či pověřená osoba každého klubu pošle do stanoveného data mail na jm.mxrider@seznam.cz, kde do předmětu uvede „Školení musherů a název klubu“ a dále jmenný seznam osob, na každého mobilní číslo, mail a DID. V případě zájmu o ubytování připíše do poznámky i tento požadavek s konkrétním udáním počtu osob a nocí.
Příjezd možný od pátku.
Místo uskutečnění se nachází v oblasti CHKO a je nutné dle toho se tam tak chovat. Pohyb psů pouze na vodítku. Dbejte na úklid po svých psech v areálu. Možnost ubytováni zajištěna. Každý účastník si platí nocleh a jídlo sám. Možnost přespání ve vlastním autě. Kapacita společenské místnosti je 50 lidí. Zrovna tak i počet lůžek.
I když se to bude konat až v prosinci, je přes to nutné počítat s možnými restrikcemi souvisejícími s opatřením COVID, které ale nyní nelze předjímat.

Vyřizuje Jirka Mencák, mob.: 603 212 014, e-mail.: jm.mxrider@seznam.cz

FOTOGALERIE

https://www.traditionrolex.com/10