https://www.traditionrolex.com/10Účast na ESDRA ME a hodnocení v ESDRA CUP pro rok 2004 | mushing.cz - vše o sportu psích spřežení https://www.traditionrolex.com/10

Napsat dotaz

Účast na ESDRA ME a hodnocení v ESDRA CUP pro rok 2004

Připomenutí všem předsedům klubů, které sdružují závodníky v otevřených kategoriích, kteří mají zájem o reprezentaci. Termín již hoří.

1. Pro účast na ME ESDRA a pro hodnocení v ESDRA CUP si musí jezdci registrovat své DID. Platí pro SPRINT i MID. 2. Registraci DID u ESDRY provede svaz, do 15.12.2003, ale kluby si musí své jezdce přihlásit. Součástí registrace DID je poplatek 17,-EUR. Bude tedy nutné provést určitý výběr reprezentantů. 3. Tato informace šla e-mailem 4.10.2003, ale dosud není žádný ohlas. Je tedy třeba rychle reagovat. 4. Konečný termín přihlášení od klubů je 10.12.2003, písemně nebo e-mailem, aby bylo možné provést uzávěrku, případně nominaci placených DID. 5. Pokud by měl zájem jezdec, který neprojde nominací, může si poplatek uhradit sám. 6. Závodů ESDRA CUP se může účastnit každý, hodnocen do E-C však bude pouze registrovaný DID. 7. Klíč ESDRA k účasti na ME je následující - platí pro každou třídu(kategorii) a) medailisté minulého ME b) 2 závodníci za stát c) kvóta pro stát podle umístění do 15. místa v Esdra Cup 8. Naše nominace na ME a) medailisté minulého ME b) 2 nejlepší závodníci ve třídě, budou nasazeni do čela startovní listiny za ČR c) kvóta pro stát - E-C v minulosti moc nefungoval, nemáme tedy žádné umístění, ale vždy žádáme o zvýšení kvóty podle počtu zájemců s dobrou výkonností a vždy nám bylo vyhověno. Pokud by nám nebylo vyhověno, musí se nominovat podle žebříčku.

https://www.traditionrolex.com/10