Napsat dotaz

ME IFSS ON-SNOW Itálie Millegrobbe 23.-25.2.2018 - NOMINAČNÍ ZÁVODY

ČASS vypisuje kritéria pro nominaci na ME IFSS ON-SNOW Itálie Millegrobbe, který se koná 23.-25.2.2018. Každý národ má zaručená 3 místa na startovní listině v každé vypsané kategorii, a z toho plyne, že nominační kritéria se vztahují pouze na ty kategorie, kde má ČR více než 3 zapsané zájemce.

Spřežení sprint (open/RNB)

3 závody, prvních 8 závodníků v každé nominační kategorii získává body (1.=8b., 2.=7b., 3.=6b., 4.=5b., 5.=4b., 6.=3b., 7.=2b., 8.=1b.), jde o co nejvyšší součet bodů, nejhorší výsledek se škrtá. Ti, kdo nemají zájem o nominaci body neubírají (nepočítají se do nominačního pořadí). V případě shodného počtu bodů rozhoduje pořadí na MČR Horník, v případě nekonání MČR rozhoduje součet časů na předchozích 2 závodech. Je potřeba se nominovat s počtem psů (4,6,8,U) podle zájmu o konkrétní kategorii.

PASEKY (dle známých propozic AB 13 km, C 8 km)
ABERTAMY (dle známých propozic AB 13,4 km, C 7,6 km)
HORNÍK MČR (dle známých propozic AB 12 km, C 8 km)

Spřežení MID a individuální MID SKJ2 (open/RNB)

1 závod, rozhoduje pořadí, v případě nekonání závodu rozhodne STK, která bude vycházet ze všech odjetých letošních závodů on-snow v kategorii sprint.

ABERTAMY (dle známých propozic všichni 32+16+32 km)

Individuální sprint SKJ (open/RNB) a kombinace

4 závody, prvních 8 závodníků v každé nominační kategorii získává body (1.=8b., 2.=7b., 3.=6b., 4.=5b., 5.=4b., 6.=3b., 7.=2b., 8.=1b.). Jde o co nejvyšší součet bodů, nejhorší dva výsledky se škrtají. Ti, kdo nemají zájem o nominaci body neubírají (nepočítají se do nominačního pořadí). V případě shodného počtu bodů rozhoduje pořadí na MČR Horník, v případě nekonání MČR rozhoduje pořadí na posledním odjetém závodě, v mezních případech los za přítomnosti obou závodníků, MÍSEČKY - pořadí ze soboty se počítá do nominací pro Skj, pořadí z neděle do nominací pro kombinace, v případě nekonání MÍSEČEK budou nominace pro kombinaci vycházet ze Skj (např. kombinaci na ME mohou jet 4.-6., pokud 1.-3. nominovaný do Skj, kombinaci odmítne)

PASEKY (dle známých propozic 10 km)
ABERTAMY (dle známých propozic 13,4 km)
MÍSEČKY (dle známých propozic sobota 2x7 km, neděle kombinace 2x5 km)
HORNÍK MČR (dle známých propozic 12 km)

Nominační kategorie nemusejí odpovídat kategoriím vypsaným na závodech, např. veteráni a RNB se bodují do nominací zvlášť (např. nejvýše umístěný veterán bude 3. v kategorii SKJ muži, ale získá 8 bodů, za ním umístění muži získají body, jako by veterán nezávodil, v tomto případě tedy + 1 bod). Zájemce o nominaci se dle vlastního uvážení může zúčastnit pouze dvou, jím vybraných závodů, ale svojí neúčastí sníží konkurence na zbylých závodech. V případě nepříznivých sněhových podmínek riskuje nemožnost získat další body.

Tabulka zájemců o nominaci se uzavře s konečnou platností ve středu 3. 1. 2018 ve 23.59. Zájemci se do výše uvedené doby přihlásí Kryštofu Spilkovi na e-mail k.spilka@seznam.cz odkaz na online tabulku ZDE.

FOTOGALERIE

KOMENTÁŘE

Posílat komentáře můžou jen přihlášení uživatelé. Pokud nemáte přihlašovací údaje, tak se prosím registrujte.