https://www.traditionrolex.com/10Mistrovství Evropy-FISTC MD / LT 2010 Oravská Lesná | mushing.cz - vše o sportu psích spřežení https://www.traditionrolex.com/10

Napsat dotaz

Mistrovství Evropy-FISTC MD / LT 2010 Oravská Lesná

Nominování závodníci jedoucí na ME Orava. MID C1 - Stejskal Ondřej C2 - Miroslav Hurych , Tomáš Šafařík B1 - Kastner Richard B2 - Navrátil Dan A1 Pulka SKJ LONG LT1 LT2 - Habásko Roman, Brzek Martin LT0 Startovné, 60 eur bude od všech závodníků vybráno na místě v hotovosti.

Informace o závodě můžete sledovat na http://www.oravskylong.trask.sk/ nebo na www.fistc.com Všichni závodníci by měli dorazit na místo nejpozději ve čtvrtek ráno, kvůli přejímkám psů a veterinárním kontrolám. Vedoucím výpravy je Barbora Zelenková. Veškeré informace o výpravě závodu můžete získat na te. 607807564 nebo na e-mail: mushing.donovaly@seznam.cz. POVINNÁ VÝBAVA Pretekár Long kategorie: Lékárnička Spacák, karimatka Papučky (4 ks na psa) Krmivo pre psov (0,5 kg na psa) Náhradný postroj obojok (2 ks) Kompletné NÁHRADNÉ šňůry Misky Varič hrniec (objem 1 liter na psa) Komplet Stake-out Jedlo pre mushera (1 kg) Kompletné NÁHRADNÉ oblečenie pre mushera Stan, alebo celta Celovka tak svietivosťou min 5 hodín + náhradná baterka Viazacia rep šňůra, min 3 m Dlhá Retiazka, neprekúsatelné Vodítko Funkčná brzda koberček Poistná šňůra s kotvou Pre kategórie nad 6 psov: Vak na sane s transportným miestom pre psov 2 Poistná šňůra s 2 kotvami Povinná záťaž pre všetky kategórie na každého psa je 5 kg! Pre KRÁTKOSRSTÉ psy treba oblečky Uvedená výbava bude kontrolovaná pri dojazde do ciela druhej etapy (po bivaku)! Povinná výbava pretekára kategórie Mid: Lékárnička Teplá bunda Postroj (vid pravidlá) Obojok (vid pravidlá) Vodítko na psa Pomocná šňůra Papučky (vid pravidlá) Funkčná brzda, Kotva, koberček V případě že by ještě některý závodník projevil zájem o start na šampionátu, může se obrátit na vedoucího výpravy.

https://www.traditionrolex.com/10