https://www.traditionrolex.com/10ESDRA cup 2009/2010 - registrace DID | mushing.cz - vše o sportu psích spřežení https://www.traditionrolex.com/10

Napsat dotaz

ESDRA cup 2009/2010 - registrace DID

V letošní sezóně jsme přihlásili do ESDRA cupu podzimní české závody:
Červený Kostelec, Točník a Tři Studně.
Ze zimních závodů bychom chtěli přihlásit:
sprint - Zadov, Tři Studně, Sněžník, Eduard, (Bystřec je v jednání),
mid - Strážné, Jakuszyce, Janovičky, Sněžník, Česká Kanada, Eduard.
Na těchto závodech mohou samozřejmě startovat čeští musheři bez ESDRA registrace.
Pokud ale chce být závodník přihlášen do ESDRA Cupu, musí mít zaregistrované své DID u ESDRA, což je zpoplatněno 20,- Eury.

Registrace má smysl pouze v případě, že se závodník zúčastní alespoň tří závodů v jedné pohárové kategorii, aby mohl být bodován. Registrace DID je platná na jednu sezónu (podzim, zima) pro všechny kategorie.
Další zařazené závody do ECupu najdete na stránkách ESDRA cupu. Zde najdete i výsledky minulých let a pohárové kategorie.
Registrovaná DID si můžete zkontrolovat na seznamu ESDRA registrací

Poplatek za registraci DID bude Svazem hrazen závodníkům, kteří v loňské nebo letošní sezóně dosáhli I.VT v některé kategorii (ostatní zájemci musí složit poplatek na svazový účet).
Zájemci o registraci ESDRA DID se prosím hlaste Soňi Klikarové na klikarova@mushing.cz, uveïte své DID a datum narození.
DID musí být zaregistrováno před daným závodem, který má být do poháru započítán.

Protože budeme registrace provádět hromadně, dodržte prosím termíny pro podzimní registraci do 10.10.2009 a do 15.12.2009 pro zimní sezónu.
(Soňa Klikarová + Hela Levíčková)

https://www.traditionrolex.com/10