https://www.traditionrolex.com/10ČMSKSP prohlášení k výsledkům minulých sezón (Racepassporty) | mushing.cz - vše o sportu psích spřežení https://www.traditionrolex.com/10

Napsat dotaz

ČMSKSP prohlášení k výsledkům minulých sezón (Racepassporty)

Z důvodů mnoha dotazů, jak se postaví vedení ČMSKSP k situaci, kdy nebude potvrzen Race-passport psovi, který soutěžil v prošlých sezónách prohlašujeme toto:

Vedení ČMSKSP po zjištění, že Race-passporty byly do konce zimní sezóny 2002/2003 vydávány bez fyzické přejímky psů a dále na základě indicií, které poukazovaly na provozování nekalých praktik při sestavování čistokrevných závodních týmů, prosadilo na Členské schůzi ČMSKSP, která se konala v dubnu 2003, tzv. audit psů (viz. směrnice 1/2003).

Je proto nutné prohlásit, že po jednoznačném hlasování ve výboru, je nutné duben roku 2003 považovat jako tlustou čáru za prošlými sezónami a v případě jakýchkoliv výsledků při fyzické přejímce psů nebude případné negativní hodnocení jakkoliv zpětně řešeno.

T.j. Závodní tým, který soutěžil v prošlých sezónách se psem, kterému nebude potvrzen Race-passport (tzn. neprojde) nebude jakýmkoliv způsobem zpětně postižen.

Za výbor ČMSKSP
Ivo Mareš
předseda

https://www.traditionrolex.com/10