https://www.traditionrolex.com/10Závodní licence - 2018/19 | mushing.cz - vše o sportu psích spřežení https://www.traditionrolex.com/10

Napsat dotaz

Závodní licence - 2018/19

Blíží se začátek nové sezóny a s tím souvisí i povinnost závodníků zaplatit závodní licenci pro danou sezónu do 16.9.2018.

Ve Směrnici č.1 - Povinnosti klubů naleznete podrobný popis administrace závodních licencí. Vše je popsáno v bodu 3 viz.níže.
V případě nejasností kontaktujte administrátora licencí.

Povinností klubu je starat se o své členy-závodníky a vytvořit podmínky k možnosti získání závodní licence.
Na administrátora licencí se mohou obracet pouze kluby s hromadnou žádostí prostřednictvím svého předsedy. Aktuální personální obsazení AL lze nalézt na webových stránkách ČASS včetně kontaktů. Předseda zašle nejpozději do 16. 9. v kalendářním roce na bankovní účet ČASS celkovou finanční částku za všechny své členy, kteří měli zájem o závodní licenci pro nadcházející sezónu. Současně s tím, pošle e-mailem seznam závodníků s uvedeným DID administrátorovi licencí (AL). Žádosti podané po tomto termínu si musí jednotlivci vyřešit sami, zaplacením poplatku přímo na účet ČASS a informovat AL o provedené platbě. 
Seznam licencí je zveřejněn na webu a je základním dokumentem o platných aktivních závodních licencích. 
Platnost závodní licence je zpoplatněna částkou 1000.- Kč. Zaplacení závodní licence probíhá převodem na bankovní účet 7168299001/5500. Jako variabilní symbol uvést své DID a konstantní symbol 0308, do zprávy pro příjemce uveďte své jméno. Platnost aktivované závodní licence je jedna závodní sezona tedy od 1.9. – 31.8. Poté se musí závodní licence znovu aktivovat zaplacením poplatku.
Jezdec bez závodní licence nebude připuštěn pořadatelem na start závodu.
Zahraniční závodníci mohou startovat na závodech bez poplatku za závodní licenci.
Junioři, tedy osoby od 15 let do 18 let mají závodní licenci zpoplatněnou částkou 100 Kč.  Za relevantní se bere věk, který závodník dovrší během nadcházející závodní sezóny, tedy sezóny, pro kterou je závodní licence aktivována, nikoliv věk v okamžiku platby. Pokud tedy závodník dovrší věku 19-ti let v průběhu sezóny, je započítán do dospělých.

FOTOGALERIE

KOMENTÁŘE

Posílat komentáře můžou jen přihlášení uživatelé. Pokud nemáte přihlašovací údaje, tak se prosím registrujte.

https://www.traditionrolex.com/10